Fel principal

Paste carbonara cu creveti

Paste carbonara cu creveti

  • 2 persoane
  • 45 min

Ingrediente

Ingrediente
500 gr. de creveti decorticati congelati;
250 gr. de ciuperci brune ;
3-4 catei de usturoi ;
½ ardei iute ;
Paste barilla ;
Parmezan ;
Patrunjel.

Preparare

Am spalat si taiat ciupercile bucati mai mari, intr-un mojar am maruntit usturoiul, am pus intr-o tigaie o lingura de ulei de cocos, jumatate din unsturoiul maruntit apoi ciupercile, sare si piper; le-am lasat la inabusit.

Separat, intr-un wok am pus o lingura de ulei de cocos, usturoi, ardei iute si crevetii, am adaugat sare si piper.

Am pus apa la fiert pentru paste, pe care le-am pregatit conform instructiunilor de pe ambalaj.

Cand crevetii au fost gata, am adaugat ciupercile si pastele scurse, amestecand in continuare.

Intre timp, am batut bine 2 oua, peste care am pus circa 100 de ml. de apa in care au fiert pastele, am adaugat totul peste paste, amestecand mereu, timp de un clocot.

Parmezanul si patrunjelul se adauga la final.

Produse folosite